Tekirova'da son kıyı da elden gidiyor

YEREL 09.10.2023 - 15:56, Güncelleme: 09.10.2023 - 16:14
 

Tekirova'da son kıyı da elden gidiyor

Antalya'nın paha biçilmez değerdeki kıyıları ve ormanlık alanları otel yapımı için şirketlere tahsis edilerek yasal olarak sahibi olan halkın kullanıma kapatılmak isteniyor.

haberimizvar.net- Antalya'nın önemli turizm beldelerinden olan Tekirova'da halkın denize girebileceği son alanın da bir otele tahsis edileceği öne sürülüyor. Bu üzücü haberi sosyal medyadan duyuran Avukat Tuncay Koç, "Tekirova halkı adına davacılar, 2019'dan beri bu son kıyı alanını vermemek için uğraşıyorlar. Şu ana kadar  3 imar planı ve 2 orman alanı tahsis kararı iptal edildi. En son olarak da otelin -ÇED gerekli değildir- kararını iptal ettirdik. Bunlar yargıdan alabileceğimiz son kararlar gibi duruyor" dedi. "Son kıyılar gidiyor. Şezlong başı 200/250 TL para verip girebilirsiniz ancak" diyen Koç, sosyal medya paylaşımında daha sonra şu görüşlere yer verdi : "Kültür ve Turizm Bakanlığı(acente ve otel sahibi kişinin başında olduğu bakanlık)ise ormanlık alan ve önündeki kıyı alanını bir şirkete verip, orayı da halka kapatmaya kararlı"
Antalya'nın paha biçilmez değerdeki kıyıları ve ormanlık alanları otel yapımı için şirketlere tahsis edilerek yasal olarak sahibi olan halkın kullanıma kapatılmak isteniyor.

haberimizvar.net- Antalya'nın önemli turizm beldelerinden olan Tekirova'da halkın denize girebileceği son alanın da bir otele tahsis edileceği öne sürülüyor. Bu üzücü haberi sosyal medyadan duyuran Avukat Tuncay Koç, " Tekirova halkı adına davacılar, 2019'dan beri bu son kıyı alanını vermemek için uğraşıyorlar. Şu ana kadar  3 imar planı ve 2 orman alanı tahsis kararı iptal edildi. En son olarak da otelin -ÇED gerekli değildir- kararını iptal ettirdik. Bunlar yargıdan alabileceğimiz son kararlar gibi duruyor" dedi. "Son kıyılar gidiyor. Şezlong başı 200/250 TL para verip girebilirsiniz ancak" diyen Koç, sosyal medya paylaşımında daha sonra şu görüşlere yer verdi : "Kültür ve Turizm Bakanlığı(acente ve otel sahibi kişinin başında olduğu bakanlık)ise ormanlık alan ve önündeki kıyı alanını bir şirkete verip, orayı da halka kapatmaya kararlı"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.