TİP’ten seferberlik çağrısı

GÜNDEM 29.07.2021 - 16:23, Güncelleme: 29.07.2021 - 16:23
 

TİP’ten seferberlik çağrısı

Sadece 2 yangın uçağıyla ve düşük kapasiteli helikopterle yapılan müdahalenin yetersiz kaldığını belirten TİP Antalya İl Örgütü, “Manavgat derhal afet bölgesi ilan edilmeli, seferberlik başlatılmalı” çağrısı yaptı.

haberimizvar.net- Türkiye İşçi Partisi (TİP) Antalya İl Örgütü “Manavgat derhal afet bölgesi ilan edilmeli, seferberlik başlatılmalıdır” çağrısı yaptı.  TİP’in açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Manavgat ilçemizde yaklaşık 24 saattir devam eden yangınlar maalesef ormanlarımızı ve birçok yerleşim alanını yok etti. Yangınlar neticesinde şu ana kadar 3 yurttaşımızı, yüzlerce hektar ormanı ve binlerce hayvanı kaybetmiş bulunmaktayız”. MÜDAHALE OLDUKÇA YETERSİZ “Manavgat derhal afet bölgesi ilan edilmelidir. Sadece 2 yangın uçağıyla ve düşük kapasiteli helikopterle yapılan müdahale oldukça yetersizdir. Halen birçok noktaya müdahale edilememektedir. Daha fazla zaman kaybetmeden tüm olanaklar seferber edilmelidir. Kaybedecek bir dakika dahi bulunmamaktadır. Acımız tarifsiz. Yangından zarar gören halkımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sorumluları bir kez daha görevlerini yerine getirmeye çağırıyoruz”.   İLGİLİ HABERLER İÇİN GÖRSELE TIKLAYINIZ: ;  
Sadece 2 yangın uçağıyla ve düşük kapasiteli helikopterle yapılan müdahalenin yetersiz kaldığını belirten TİP Antalya İl Örgütü, “Manavgat derhal afet bölgesi ilan edilmeli, seferberlik başlatılmalı” çağrısı yaptı.

haberimizvar.net- Türkiye İşçi Partisi (TİP) Antalya İl Örgütü “ Manavgat derhal afet bölgesi ilan edilmeli, seferberlik başlatılmalıdır” çağrısı yaptı.  TİP’in açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “ Manavgat ilçemizde yaklaşık 24 saattir devam eden yangınlar maalesef ormanlarımızı ve birçok yerleşim alanını yok etti. Yangınlar neticesinde şu ana kadar 3 yurttaşımızı, yüzlerce hektar ormanı ve binlerce hayvanı kaybetmiş bulunmaktayız”.

MÜDAHALE OLDUKÇA YETERSİZ


Manavgat derhal afet bölgesi ilan edilmelidir. Sadece 2 yangın uçağıyla ve düşük kapasiteli helikopterle yapılan müdahale oldukça yetersizdir. Halen birçok noktaya müdahale edilememektedir. Daha fazla zaman kaybetmeden tüm olanaklar seferber edilmelidir. Kaybedecek bir dakika dahi bulunmamaktadır. Acımız tarifsiz. Yangından zarar gören halkımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sorumluları bir kez daha görevlerini yerine getirmeye çağırıyoruz”.  

İLGİLİ HABERLER İÇİN GÖRSELE TIKLAYINIZ: ;








































 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.