TKP Kepez Seçim İrtibat Merkezi'ni açtı

SİYASET 11.03.2024 - 14:39, Güncelleme: 11.03.2024 - 14:39
 

TKP Kepez Seçim İrtibat Merkezi'ni açtı

Türkiye Komünist Partisi (TKP), Antalya Kepez’de Seçim İrtibat Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

haberimizvar.net- Kepez'in Gündoğdu Mahallesi'ndeki seçim irtibat merkezinin açılışında TKP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Nazlı Ece Mutlu ve TKP Kepez Belediye Başkanı Adayı Ozan Kapar söz aldı. Nazlı Ece Mutlu, yaptığı konuşmada komünist belediyecilikle emekçilerin Antalya’da yaşadığı pek çok problemi çözmenin mümkün olduğunu belirtti. Seçim sonrası ağırlaşacak olan koşullara işaret eden Mutlu "Seçimler sona erdiğinde Türkiye’de 1,5 yıldır devam ettirilen seçim ekonomisi sona erdirilecek ve biz emekçiler daha da yoksullaştığımız bir sürece gireceğiz. Biz seçime giden süreçte çalışmalarımızı hem komünist belediyecilik örneklerini tüm Türkiye’de yayma hedefini gerçekleştirmek üzerine kuruyoruz, hem de seçim sonrası ağırlaşacak olan koşullara karşı şimdiden büyütmemiz gereken örgütlü mücadelemizi gözeterek hareket ediyoruz" dedi. TKP’ye verilen her oyun emekçinin düzene karşı iradesini ve emeğin örgütlü gücünü ortaya koyacağını söyleyen Mutlu "Örgütlü gücümüzü büyütmemiz ve bunun da oy oranlarımıza yansıması, 1 Nisan'dan itibaren vereceğimiz mücadelenin daha görünür olabilmesi, emekçilerin sesinin yükselebilmesi için önem taşıyor. Bu yüzden tüm emekçileri hem TKP’ye oy vermeye, hem de mücadelenin bir parçası olmaya davet ediyoruz" diye konuştu. TKP Kepez Belediye Başkanı adayı Ozan Kapar ise Kepez’in problemlerine dikkat çekerek komünist belediyecilikte bunların nasıl çözüleceğinden bahsetti. Belediye kaynakları emekçiler için kullanıldığında işsizliğin azaltılabileceğini, kreş ve yemekhane gibi problemlerin çözülebileceğini, engelli yurttaşlar ve ailelerinin yaşadığı sorunlara dönük pek çok adımın atılabileceğini, bunun da ancak rantçı belediyecilik anlayışının karşısında durarak yapılabileceğini belirten Kapar, oy verme çağrısının yanı sıra açılışa katılanları TKP gönüllüsü olmaya çağırdı. Açılış, Grup Memleket tarafından gerçekleştirilen müzik dinletisi ve ardından TKP’ye yeni gönüllülerin katılmasıyla son buldu.
Türkiye Komünist Partisi (TKP), Antalya Kepez’de Seçim İrtibat Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

haberimizvar.net- Kepez'in Gündoğdu Mahallesi'ndeki seçim irtibat merkezinin açılışında TKP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Nazlı Ece Mutlu ve TKP Kepez Belediye Başkanı Adayı Ozan Kapar söz aldı.

Nazlı Ece Mutlu, yaptığı konuşmada komünist belediyecilikle emekçilerin Antalya’da yaşadığı pek çok problemi çözmenin mümkün olduğunu belirtti.

Seçim sonrası ağırlaşacak olan koşullara işaret eden Mutlu "Seçimler sona erdiğinde Türkiye’de 1,5 yıldır devam ettirilen seçim ekonomisi sona erdirilecek ve biz emekçiler daha da yoksullaştığımız bir sürece gireceğiz. Biz seçime giden süreçte çalışmalarımızı hem komünist belediyecilik örneklerini tüm Türkiye’de yayma hedefini gerçekleştirmek üzerine kuruyoruz, hem de seçim sonrası ağırlaşacak olan koşullara karşı şimdiden büyütmemiz gereken örgütlü mücadelemizi gözeterek hareket ediyoruz" dedi.

TKP’ye verilen her oyun emekçinin düzene karşı iradesini ve emeğin örgütlü gücünü ortaya koyacağını söyleyen Mutlu "Örgütlü gücümüzü büyütmemiz ve bunun da oy oranlarımıza yansıması, 1 Nisan'dan itibaren vereceğimiz mücadelenin daha görünür olabilmesi, emekçilerin sesinin yükselebilmesi için önem taşıyor. Bu yüzden tüm emekçileri hem TKP’ye oy vermeye, hem de mücadelenin bir parçası olmaya davet ediyoruz" diye konuştu.

TKP Kepez Belediye Başkanı adayı Ozan Kapar ise Kepez’in problemlerine dikkat çekerek komünist belediyecilikte bunların nasıl çözüleceğinden bahsetti. Belediye kaynakları emekçiler için kullanıldığında işsizliğin azaltılabileceğini, kreş ve yemekhane gibi problemlerin çözülebileceğini, engelli yurttaşlar ve ailelerinin yaşadığı sorunlara dönük pek çok adımın atılabileceğini, bunun da ancak rantçı belediyecilik anlayışının karşısında durarak yapılabileceğini belirten Kapar, oy verme çağrısının yanı sıra açılışa katılanları TKP gönüllüsü olmaya çağırdı.

Açılış, Grup Memleket tarafından gerçekleştirilen müzik dinletisi ve ardından TKP’ye yeni gönüllülerin katılmasıyla son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.