Yazıklar olsun!

SİYASET 11.01.2020 - 20:41, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Yazıklar olsun!

İYİ Parti Antalya İl Gençlik Kolları eski Başkanı Avukat Onur Bilge Özdemir, partisinin milletvekili Hasan Subaşı’a AKP’li bürokratları Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne atamak istemesini; “Yazıklar olsun.İYİ Parti sizin eş dostlarınızı bir yere getirmek için kurulmadı, insanlar bunun için eziyet çekmedi. ” diye yorumladı.

haberimizvarnet-İYİ Parti’de sular durulmuyor. İYİ Parti Antalya İl Gençlik Kolları eski Başkanı Avukat Onur Bilge Özdemir, partisinin milletvekili Hasan Subaşı’a AKP’li bürokratları Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne atamak istemesini; “Yazıklar olsun” diye yorumladı. Özdemir sosyal hesabından yaptığı paylaşımda yaşanları gözler önüne serdi. İşte Özdemir’in paylaşımı: ATEŞ PÜSKÜRDÜ “Yazıklar olsun;İYİ Parti milletvekili sayın Hasan Subaşı ve geçici İl başkanının amacı ne?Eğer bugün yerel gazetelerde yer alan haberler doğruysa, demek ki İYİ Partililer bütün eziyeti 17 yıldır AK Parti ile iç içe olan kişileri bir yere getirmek için çekmişler. BÜROKRATLARI SORDU Daha önce Hasan Subaşı’nın Büyükşehir belediye başkanlığı döneminde görev yapan Süleyman Arslan’ı ASAT Genel Müdür Yardımcısı, ASAT’ta çeşitli görevlerde bulunan Ali Kaplan’ı Genel Sekreter Yardımcısı ve AK Partili olduğu iddia edilen İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Karakaş’ın Büyükşehir belediyesine atamalarının yapılmasını talep ettiği iddia edilmiş. AKP TARAFINDAN KORUNUYOR Sayın Hasan Subaşı'nın atamasını talep ettiği iddia edilen Mehmet Karataş kimdir? 17 yıldır AK Parti tarafından atanan ve korunan bir kişidir.(sayın Hasan Subaşı’nın hemşerisidir) Antalya, eğitimde Türkiye birincisi iken 40. olmasını sağlayan kişilerden biridir. Öğretmene randevu dahi vermeyen bir kişidir. Ne yazık ki bu kişiye Sayın Hasan Subaşı'nın sahip çıktığını görüyoruz. Sayın Hasan Subaşı, İYİ Parti sizin eş dostlarınızı bir yere getirmek için kurulmadı, insanlar bunun için eziyet çekmedi. İL BAŞKANINA UYARI Sayın İl Başkanı, Antalya'yı kongreye hazırlamak için atandınız. Eski Ak partilileri partinin önemli kademelerine yerleştirmek için değil. Göreviniz partiyi kongreye götürmektir. Ayrıca Antalya ili ithal vekillerden çok çekmiş bir ildir. Tüm bunlar sonucunda bir de ithal il başkanlarına tahammülü yoktur.Antalya kamuoyu herşeyin farkındadır.Not: İYİ Partililer olarak, Sn.Hasan Subaşı'dan ve İl başkanından bu konular hakkında açıklama bekliyoruz kimse kapalı kapılar arkasında siyaset yapmamalı.”  İLGİLİ HABERLER: Büyükşehir meclisinde rant kavgası  İyi Parti Böcek'ten hangi kadroları istedi?    
İYİ Parti Antalya İl Gençlik Kolları eski Başkanı Avukat Onur Bilge Özdemir, partisinin milletvekili Hasan Subaşı’a AKP’li bürokratları Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne atamak istemesini; “Yazıklar olsun.İYİ Parti sizin eş dostlarınızı bir yere getirmek için kurulmadı, insanlar bunun için eziyet çekmedi. ” diye yorumladı.

haberimizvarnet-İYİ Parti’de sular durulmuyor. İYİ Parti Antalya İl Gençlik Kolları eski Başkanı Avukat Onur Bilge Özdemir, partisinin milletvekili Hasan Subaşı’a AKP’li bürokratları Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne atamak istemesini; “Yazıklar olsun” diye yorumladı. Özdemir sosyal hesabından yaptığı paylaşımda yaşanları gözler önüne serdi. İşte Özdemir’in paylaşımı:

ATEŞ PÜSKÜRDÜ

“Yazıklar olsun;İYİ Parti milletvekili sayın Hasan Subaşı ve geçici İl başkanının amacı ne?Eğer bugün yerel gazetelerde yer alan haberler doğruysa, demek ki İYİ Partililer bütün eziyeti 17 yıldır AK Parti ile iç içe olan kişileri bir yere getirmek için çekmişler.

BÜROKRATLARI SORDU

Daha önce Hasan Subaşı’nın Büyükşehir belediye başkanlığı döneminde görev yapan Süleyman Arslan’ı ASAT Genel Müdür Yardımcısı, ASAT’ta çeşitli görevlerde bulunan Ali Kaplan’ı Genel Sekreter Yardımcısı ve AK Partili olduğu iddia edilen İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Karakaş’ın Büyükşehir belediyesine atamalarının yapılmasını talep ettiği iddia edilmiş.

AKP TARAFINDAN KORUNUYOR

Sayın Hasan Subaşı'nın atamasını talep ettiği iddia edilen Mehmet Karataş kimdir? 17 yıldır AK Parti tarafından atanan ve korunan bir kişidir.(sayın Hasan Subaşı’nın hemşerisidir) Antalya, eğitimde Türkiye birincisi iken 40. olmasını sağlayan kişilerden biridir. Öğretmene randevu dahi vermeyen bir kişidir. Ne yazık ki bu kişiye Sayın Hasan Subaşı'nın sahip çıktığını görüyoruz. Sayın Hasan Subaşı, İYİ Parti sizin eş dostlarınızı bir yere getirmek için kurulmadı, insanlar bunun için eziyet çekmedi.

İL BAŞKANINA UYARI

Sayın İl Başkanı, Antalya'yı kongreye hazırlamak için atandınız. Eski Ak partilileri partinin önemli kademelerine yerleştirmek için değil. Göreviniz partiyi kongreye götürmektir. Ayrıca Antalya ili ithal vekillerden çok çekmiş bir ildir. Tüm bunlar sonucunda bir de ithal il başkanlarına tahammülü yoktur.Antalya kamuoyu herşeyin farkındadır.Not: İYİ Partililer olarak, Sn.Hasan Subaşı'dan ve İl başkanından bu konular hakkında açıklama bekliyoruz kimse kapalı kapılar arkasında siyaset yapmamalı.” 


İLGİLİ HABERLER:
Büyükşehir meclisinde rant kavgası 
İyi Parti Böcek'ten hangi kadroları istedi?

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.