60 milyon Euro'luk Gelson Dala Antalyaspor'da

SPOR 23.08.2019 - 16:34, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

60 milyon Euro'luk Gelson Dala Antalyaspor'da

Transferde son günlerde hareketli günler geçiren Antalyaspor, Eren Albayrak’ın ardından bir transfere daha imza atıyor.

haberimizvar.net Kırmızı-Beyazlılar, Sporting Lizbon’un genç futbolcusu Gelson Dala ile anlaşmaya vardı. Portekiz ekibiyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki futbolcu, satın alma opsiyonuyla 1 yıl kiralık olarak Antalyaspor forması giyecek. Gelson Dala kimdir? Asıl mevkisi forvet arkası olan Angolalı futbolcu, santrfor olarak da görev alabiliyor. Geçtiğimiz sezon Rio Ave’e kiralık olarak 26 maça çıkan siyahi futbolcu, 7 gol ve 8 asistlik performans sergileyerek dikkat çekmişti. Bugüne kadar 22 kez de Angola Milli Takım formasını terleten başarılı futbolcu, 11 kez gol sevinci yaşadı. Portekiz Ligi ekibiyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Gelson Dala'nın sözleşme fesih bedeli ise 60 milyon Euro.  
Transferde son günlerde hareketli günler geçiren Antalyaspor, Eren Albayrak’ın ardından bir transfere daha imza atıyor.

haberimizvar.net Kırmızı-Beyazlılar, Sporting Lizbon’un genç futbolcusu Gelson Dala ile anlaşmaya vardı. Portekiz ekibiyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki futbolcu, satın alma opsiyonuyla 1 yıl kiralık olarak Antalyaspor forması giyecek.

Gelson Dala kimdir?

Asıl mevkisi forvet arkası olan Angolalı futbolcu, santrfor olarak da görev alabiliyor.

Geçtiğimiz sezon Rio Ave’e kiralık olarak 26 maça çıkan siyahi futbolcu, 7 gol ve 8 asistlik performans sergileyerek dikkat çekmişti. Bugüne kadar 22 kez de Angola Milli Takım formasını terleten başarılı futbolcu, 11 kez gol sevinci yaşadı. Portekiz Ligi ekibiyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Gelson Dala'nın sözleşme fesih bedeli ise 60 milyon Euro.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.