"940 şüpheli vakadan pozitif çıkan olmadı"

GÜNDEM 03.03.2020 - 13:38, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

"940 şüpheli vakadan pozitif çıkan olmadı"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koronavirüs ile ilgili yaptığı açıklamalarda; "Bugüne kadar 940 şüpheli vakadan pozitif çıkan olmadı." dedi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Türkiye'nin koronavirüs tedbirleri hakkında açıklama yaptı. "İRAN'DAN GELEN" Bakan Koca, İran'dan gelen ve koronavirüs şüphesiyle gözlem altında tutulan yolculardan Kum ve Meşhed öyküsü olmayanları taburcu edeceklerini bildirdi. Bakan Koca özetle şunları söyledi: "BUGÜNE KADAR 940 ŞÜPHELİ VAKADAN" Bugüne kadar 940 şüpheli vakadan pozitif çıkan olmadı. 13 bin 834 vatandaşımız virüse karşı sağlık taramasından geçirildi. Vatandaşlarımızın endişeye kapılacağı bir durum yok. Sağlık Bakanı Koca, son 14 gün içinde İran, Çin, İtalya, Irak, Güney Kore’de bulunanların, müracaatları halinde Türkiye'ye giriş tarihinden itibaren 14 güne tamamlanacak şekilde raporlu sayılacağını bildirdi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koronavirüs ile ilgili yaptığı açıklamalarda; "Bugüne kadar 940 şüpheli vakadan pozitif çıkan olmadı." dedi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Türkiye'nin koronavirüs tedbirleri hakkında açıklama yaptı.

"İRAN'DAN GELEN"

Bakan Koca, İran'dan gelen ve koronavirüs şüphesiyle gözlem altında tutulan yolculardan Kum ve Meşhed öyküsü olmayanları taburcu edeceklerini bildirdi. Bakan Koca özetle şunları söyledi:

"BUGÜNE KADAR 940 ŞÜPHELİ VAKADAN"

Bugüne kadar 940 şüpheli vakadan pozitif çıkan olmadı. 13 bin 834 vatandaşımız virüse karşı sağlık taramasından geçirildi. Vatandaşlarımızın endişeye kapılacağı bir durum yok.

Sağlık Bakanı Koca, son 14 gün içinde İran, Çin, İtalya, Irak, Güney Kore’de bulunanların, müracaatları halinde Türkiye'ye giriş tarihinden itibaren 14 güne tamamlanacak şekilde raporlu sayılacağını bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.