AKP’li Çokal’a kütüphane cevabı

YEREL 19.03.2021 - 21:29, Güncelleme: 19.03.2021 - 21:46
 

AKP’li Çokal’a kütüphane cevabı

CHP Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar, “Manavgat’ta kütüphane yok” diyen AKP’li vekil Tuba Vural Çokal’a tokat gibi cevap verdi.

haberimizvar.net AKP Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal bir açılışta, “Kepez Belediyesi’nin kütüphanesi çok güzel. Manavgat’ta böyle bir kütüphane yok”  açıklamasında bulundu. Çokal’a cevap CHP Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar’dan geldi. Sosyal medyadan AKP’li Çokal’a seslenen Coşar, “Manavgat yıllardır büyük bir halk kütüphanesine sahip. Ayrıca belediyemizin ırmak kenarında kitap kafesi var. Bu konuda kendisini bilgilendirelim. Kendisine iktidarın Manavgat’a verdiği sözleri hatırlatalım. Hastane, doğalgaz, kuzey çevre yolu sözlerinize ne oldu halen bir gelişme yok. Madem ki Manavgat’ı bu kadar çok düşünüyorsunuz verilen sözlerin takipçisi olun” dedi.
CHP Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar, “Manavgat’ta kütüphane yok” diyen AKP’li vekil Tuba Vural Çokal’a tokat gibi cevap verdi.

haberimizvar.net

AKP Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal bir açılışta, “Kepez Belediyesi’nin kütüphanesi çok güzel. Manavgat’ta böyle bir kütüphane yok”  açıklamasında bulundu. Çokal’a cevap CHP Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar’dan geldi. Sosyal medyadan AKP’li Çokal’a seslenen Coşar, “Manavgat yıllardır büyük bir halk kütüphanesine sahip. Ayrıca belediyemizin ırmak kenarında kitap kafesi var. Bu konuda kendisini bilgilendirelim. Kendisine iktidarın Manavgat’a verdiği sözleri hatırlatalım. Hastane, doğalgaz, kuzey çevre yolu sözlerinize ne oldu halen bir gelişme yok. Madem ki Manavgat’ı bu kadar çok düşünüyorsunuz verilen sözlerin takipçisi olun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.