Avukat Baysal DEVA yönetiminde

YEREL 21.01.2021 - 21:49, Güncelleme: 21.01.2021 - 21:49
 

Avukat Baysal DEVA yönetiminde

Avukat Çiğdem Baysal DEVA Partisi Konyaaltı İlçe Teşkilatı’nda Seçim İşleri Başkanı-İlçe Başkan Yardımcısı olarak atandı.

haberimizvar.net Ali Babacan’ın genel başkanlığı yaptığı Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Konyaaltı İlçe Başkanlığı atamaları yapıldı. Şafak Çelik’in ilçe başkanı olduğu DEVA Partisi Konyaaltı İlçe yönetimde görevlendirmeler de belli oldu. Buna göre avukat Çiğdem Baysal, Seçim İşleri Başkanı-İlçe Başkan Yardımcısı olarak atandı.   Genel Başkan Ali Babacan, İl Başkanı Süleyman Akıncı, İl Teşkilat Başkanı Selda Öner, İlçe Başkanı Şafak Çelik ve İlçe Teşkilat Başkanı Özgür Özbek'e teşekkür eden Baysal, “Siyasetin içinde olan olmayan tüm dostlarımı ilçe teşkilatımıza bekliyorum. Vatana, millete hayırlı olsun inşallah” dedi.
Avukat Çiğdem Baysal DEVA Partisi Konyaaltı İlçe Teşkilatı’nda Seçim İşleri Başkanı-İlçe Başkan Yardımcısı olarak atandı.

haberimizvar.net

Ali Babacan’ın genel başkanlığı yaptığı Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Konyaaltı İlçe Başkanlığı atamaları yapıldı. Şafak Çelik’in ilçe başkanı olduğu DEVA Partisi Konyaaltı İlçe yönetimde görevlendirmeler de belli oldu. Buna göre avukat Çiğdem Baysal, Seçim İşleri Başkanı-İlçe Başkan Yardımcısı olarak atandı.  

Genel Başkan Ali Babacan, İl Başkanı Süleyman Akıncı, İl Teşkilat Başkanı Selda Öner, İlçe Başkanı Şafak Çelik ve İlçe Teşkilat Başkanı Özgür Özbek'e teşekkür eden Baysal, “Siyasetin içinde olan olmayan tüm dostlarımı ilçe teşkilatımıza bekliyorum. Vatana, millete hayırlı olsun inşallah” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.