‘Ben yaptım oldu’ demekle olmaz!

YEREL 16.03.2021 - 18:16, Güncelleme: 16.03.2021 - 18:20
 

‘Ben yaptım oldu’ demekle olmaz!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek’in ‘projem’ diye açıkladığı falezlerin aydınlatılmasına Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı, eski vekil Prof. Dr. Akaydın’dan uyarı geldi. Akaydın, “Çevre bilimcilerine sorulmadan ben yaptım oldu demekle olmaz. Doğal yaşam bu proje ile yok olur” dedi.

haberimizvar.net-Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in falezlerin aydınlatılmasıyla ilgili projesini açıklamasının ardından bilim insanı, eski Büyükşehir Belediye Başkanı, eski milletvekili Prof. Dr. Mustafa Akaydın’dan önemli uyarı geldi. Kendisinin belediye başkanlığı yaptığı dönemde falezlerin aydınlatılmasıyla ilgili projenin önüne geldiğini belirten Akaydın, “Proje önüme geldiğinde bilinçli çevrecileri, çevre bilimcilerinin fikirlerini aldım. Antalya falezlerinin eko sistem içinde önemli bir yeri var. Akdeniz folklarının sayısı 100’den fazla değil bunun en az 4’ü falezlerde yaşıyor, göçmen kuşlarının, yarasaların yaşadığı yer falezler. Çevreci hiç bir bilim insanı bu projeye destek vermez” dedi.  BEN PROJEDEN VAZGEÇTİM  Kendi döneminde bu projeden vazgeçtiğini söyleyen Akaydın, “Ben de o dönemde çevreye zarar gelmemesi adına bu projeden vazgeçip Kaleiçi’ni ve Çağlayan’ı ışıklandırdım. Falezlere el sürmedim. Ben çevre uzmanı değilim ama bir proje hayata geçecekse işin uzmanlarına sorulması gerekir, bilime sorulması gerekir. Çevre bilimcilere sorulmadan ben yaptım oldu demekle olmaz, doğal yaşam bu proje ile yok olur” diye konuştu.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek’in ‘projem’ diye açıkladığı falezlerin aydınlatılmasına Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı, eski vekil Prof. Dr. Akaydın’dan uyarı geldi. Akaydın, “Çevre bilimcilerine sorulmadan ben yaptım oldu demekle olmaz. Doğal yaşam bu proje ile yok olur” dedi.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in falezlerin aydınlatılmasıyla ilgili projesini açıklamasının ardından bilim insanı, eski Büyükşehir Belediye Başkanı, eski milletvekili Prof. Dr. Mustafa Akaydın’dan önemli uyarı geldi. Kendisinin belediye başkanlığı yaptığı dönemde falezlerin aydınlatılmasıyla ilgili projenin önüne geldiğini belirten Akaydın, “ Proje önüme geldiğinde bilinçli çevrecileri, çevre bilimcilerinin fikirlerini aldım. Antalya falezlerinin eko sistem içinde önemli bir yeri var. Akdeniz folklarının sayısı 100’den fazla değil bunun en az 4’ü falezlerde yaşıyor, göçmen kuşlarının, yarasaların yaşadığı yer falezler. Çevreci hiç bir bilim insanı bu projeye destek vermez” dedi. 

BEN PROJEDEN VAZGEÇTİM 
Kendi döneminde bu projeden vazgeçtiğini söyleyen Akaydın, “Ben de o dönemde çevreye zarar gelmemesi adına bu projeden vazgeçip Kaleiçi’ni ve Çağlayan’ı ışıklandırdım. Falezlere el sürmedim. Ben çevre uzmanı değilim ama bir proje hayata geçecekse işin uzmanlarına sorulması gerekir, bilime sorulması gerekir. Çevre bilimcilere sorulmadan ben yaptım oldu demekle olmaz, doğal yaşam bu proje ile yok olur” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.