Büyükşehir'den Korkuteli'nde gıda yardımı

YEREL 16.04.2020 - 18:45, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Büyükşehir'den Korkuteli'nde gıda yardımı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli'nde ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yapmaya devam ediyor. Atasem Müdürlüğünde toplanan yardım kolileri adreslere teslim edildi.

haberimizvar.net-Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Korkuteli'nde ihtiyaç sahiplerine şefkat elini uzatmaya devam ediyor. ATASEM Korkuteli Şubesinde özenle hazırlanan gıda yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından ve 0242 643 49 55 numaralı telefon üzerinden talepte bulunan vatandaşlara incelemesi yapıldıktan sonra bekletmeden yardım yapılıyor. BÜYÜKŞEHİR ZOR GÜNDE VATANDAŞIN YANINDA ATASEM Korkuteli Şubesi Bağış Kabul Merkezi'nden mahallelere dağıtım için çıkan ekipler, gıda paket ve poşetlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Büyükşehir Belediyesi'nin zor günlerinde kendilerine verdiği destek için teşekkür eden ihtiyaç sahibi vatandaşlar, bir an önce sağlıklı günlerin gelmesini diledi. VATANDAŞLAR TEŞEKKÜR ETTİ Koronavirüs tedbirleri sonrası gıda talebinde bulunan birçok aileye gıda yardımı yapıldı. Hizmetten son derece memnun olan vatandaşlar Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e teşekkür etti.  
Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli'nde ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yapmaya devam ediyor. Atasem Müdürlüğünde toplanan yardım kolileri adreslere teslim edildi.

haberimizvar.net-Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Korkuteli'nde ihtiyaç sahiplerine şefkat elini uzatmaya devam ediyor. ATASEM Korkuteli Şubesinde özenle hazırlanan gıda yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından ve 0242 643 49 55 numaralı telefon üzerinden talepte bulunan vatandaşlara incelemesi yapıldıktan sonra bekletmeden yardım yapılıyor.

BÜYÜKŞEHİR ZOR GÜNDE VATANDAŞIN YANINDA

ATASEM Korkuteli Şubesi Bağış Kabul Merkezi'nden mahallelere dağıtım için çıkan ekipler, gıda paket ve poşetlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Büyükşehir Belediyesi'nin zor günlerinde kendilerine verdiği destek için teşekkür eden ihtiyaç sahibi vatandaşlar, bir an önce sağlıklı günlerin gelmesini diledi.

VATANDAŞLAR TEŞEKKÜR ETTİ

Koronavirüs tedbirleri sonrası gıda talebinde bulunan birçok aileye gıda yardımı yapıldı. Hizmetten son derece memnun olan vatandaşlar Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.