CHP önce Sönmez'i açıklayacak

SİYASET 15.12.2023 - 11:42, Güncelleme: 15.12.2023 - 11:42
 

CHP önce Sönmez'i açıklayacak

CHP Antalya'da ilk belediye başkan adayı olarak Gündoğmuş'ta Eğitim-Sen eski Başkanı Nurettin Sönmez'i açıklayacak.

haberimizvar.net- CHP Genel Merkezi, tek adaylık başvurusu yapılan 227 belediye başkanı adayı kamuoyuna duyurmuştu. CHP Antalya'da tek aday adayı başvurusu da Gündoğmuş için yapılmıştı. Eğitim-Sen Antalya eski Başkanı Nurettin Sönmez, CHP'den Gündoğmuş belediye başkan adaylığı başvurusunu yapmıştı. Partiye yakın kaynaklarca, CHP Genel Merkezinin ilk toplantısında Nurettin Sönmez'i Gündoğmuş belediye başkan adayı olarak açıklayacağı bildiriliyor.
CHP Antalya'da ilk belediye başkan adayı olarak Gündoğmuş'ta Eğitim-Sen eski Başkanı Nurettin Sönmez'i açıklayacak.

haberimizvar.net- CHP Genel Merkezi, tek adaylık başvurusu yapılan 227 belediye başkanı adayı kamuoyuna duyurmuştu. CHP Antalya'da tek aday adayı başvurusu da Gündoğmuş için yapılmıştı.

Eğitim-Sen Antalya eski Başkanı Nurettin Sönmez, CHP'den Gündoğmuş belediye başkan adaylığı başvurusunu yapmıştı. Partiye yakın kaynaklarca, CHP Genel Merkezinin ilk toplantısında Nurettin Sönmez'i Gündoğmuş belediye başkan adayı olarak açıklayacağı bildiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.