Hacıarifoğlu: Yazıklar olsun

GÜNDEM 30.01.2021 - 17:35, Güncelleme: 30.01.2021 - 17:35
 

Hacıarifoğlu: Yazıklar olsun

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde 33 yıldır çalışan Ayhan Dumlupınar’ın Elmalı’ya sürgün gönderilmesine Hasan Şubaşı’dan sonra bir tepki de CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Hacıarifoğlu’ndan geldi: “Yazıklar olsun”

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde Hasan Subaşı döneminden bugüne kadar bürokrat olarak görev yapan ve Muhittin Böcek döneminde Bilgi İşlem Daire Başkanlığında Müdür olarak çalışan Ayhan Dumlupınar Elmalı’ya sürüldü.  Sürgün olayına ilk tepkiyi şuan İYİ Parti’den milletvekilliği yapan Hasan Subaşı gösterdi. Subaşı’nın paylaşımına yorum yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Mehmet Hacıarifolğu da sürgün olayına tepki gösterdi.   Hacıarifoğlu, “Yazıklar olsun. Binlerce kişinin çalıştığı belediyede bula bula 33 yıl belediye için izin bile kullanmadan çalışan Ayhan Dumlupınar’ı mı buldunuz. Sürgünü bırakın ödüllendirilmesi gereken bu arkadaşın bir yanlışını söyleyin ben belediye meclis üyeliğinden istifa edeceğim. Ayıptır ayıp. İnsanda biraz vicdan olur”  diyerek tepkisini dile getirdi. İLGİLİ HABER:  Subaşı’dan sürgün tepkisi  
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde 33 yıldır çalışan Ayhan Dumlupınar’ın Elmalı’ya sürgün gönderilmesine Hasan Şubaşı’dan sonra bir tepki de CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Hacıarifoğlu’ndan geldi: “Yazıklar olsun”

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde Hasan Subaşı döneminden bugüne kadar bürokrat olarak görev yapan ve Muhittin Böcek döneminde Bilgi İşlem Daire Başkanlığında Müdür olarak çalışan Ayhan Dumlupınar Elmalı’ya sürüldü.  Sürgün olayına ilk tepkiyi şuan İYİ Parti’den milletvekilliği yapan Hasan Subaşı gösterdi. Subaşı’nın paylaşımına yorum yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Mehmet Hacıarifolğu da sürgün olayına tepki gösterdi.  

Hacıarifoğlu, “Yazıklar olsun. Binlerce kişinin çalıştığı belediyede bula bula 33 yıl belediye için izin bile kullanmadan çalışan Ayhan Dumlupınar’ı mı buldunuz. Sürgünü bırakın ödüllendirilmesi gereken bu arkadaşın bir yanlışını söyleyin ben belediye meclis üyeliğinden istifa edeceğim. Ayıptır ayıp. İnsanda biraz vicdan olur”  diyerek tepkisini dile getirdi.

İLGİLİ HABER: 

Subaşı’dan sürgün tepkisi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.