İlk seçimde gidecekler

SİYASET 07.11.2021 - 14:28, Güncelleme: 07.11.2021 - 14:28
 

İlk seçimde gidecekler

Son dönemde hakaret, tehdit ve provokasyona maruz kalan ve kalmaya devam İYİ Parti’yi yıpratmaya kimsenin gücünün yetemeyeceğini kaydeden il başkanı Mehmet Başaran, “Halkımızın desteğini arkasına alan İYİ Parti, birilerini rahatsız etmeye ve uykularını kaçırmaya başladı. Bence rahatsız olmakta son derece haklılar. Çünkü ilk seçimde kaybedeceklerini onlarda çok iyi biliyor” dedi.

haberimizvar.net- İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, partisine yönelik saldırılara çok sert tepki gösterdi. 25 Ekim 2017 yılında kurulan ve o tarihten bu yana hakaret, tehdit ve provokasyona maruz kalan ve kalmaya devam İYİ Parti’yi yıpratmaya kimsenin gücünün yetemeyeceğini kaydeden Başaran, “Seçmenin kutuplaştırıldığı, siyasette hakaretin ve ötekileştirmenin hakim güç haline getirildiği bir dönemde, milletimize umut veren ve siyasetteki dik duruşuyla büyümesini sürdüren partimize yönelik saldırılar ne yazık ki tüm hızıyla devam ediyor. Verdiğimiz mücadelenin zor olacağını bilerek çıktığımız bu yolda bizi yıpratmaya kimsenin gücü yetmeyecektir” dedi. PAHALILIK ALDI BAŞINI GİTTİ İYİ Parti’nin son dönemdeki hızlı yükselişinin bazı kesimleri son derece rahatsız ettiğinin farkında olduklarını vurgulayan Mehmet Başaran, “Ülkemiz, 20 yıla yakındır iktidarla bulunan AKP tarafından yönetiliyor. Ancak bir şeylerin iyi gitmediği çok net ortada. Pahalılık aldı başını gitti. Ülkemiz borç içinde. İnsanlarımız geçinemiyor. Evine ekmek götüremeyen, faturalarını ödeyemeyen vatandaşlarımız var. İşte böylesine bir dönemde halkımızın umudu olan ve desteğini arkasına alan İYİ Parti, birilerini rahatsız etmeye ve uykularını kaçırmaya başladı. Bence rahatsız olmakta son derece haklılar. Çünkü ilk seçimde kaybedeceklerini onlarda çok iyi biliyor. İYİ Parti olarak, ülkemizi ve insanlarımızı bunların gazabından en yakın zamanda kurtaracağız” diye konuştu.
Son dönemde hakaret, tehdit ve provokasyona maruz kalan ve kalmaya devam İYİ Parti’yi yıpratmaya kimsenin gücünün yetemeyeceğini kaydeden il başkanı Mehmet Başaran, “Halkımızın desteğini arkasına alan İYİ Parti, birilerini rahatsız etmeye ve uykularını kaçırmaya başladı. Bence rahatsız olmakta son derece haklılar. Çünkü ilk seçimde kaybedeceklerini onlarda çok iyi biliyor” dedi.

haberimizvar.net- İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, partisine yönelik saldırılara çok sert tepki gösterdi. 25 Ekim 2017 yılında kurulan ve o tarihten bu yana hakaret, tehdit ve provokasyona maruz kalan ve kalmaya devam İYİ Parti’yi yıpratmaya kimsenin gücünün yetemeyeceğini kaydeden Başaran, “Seçmenin kutuplaştırıldığı, siyasette hakaretin ve ötekileştirmenin hakim güç haline getirildiği bir dönemde, milletimize umut veren ve siyasetteki dik duruşuyla büyümesini sürdüren partimize yönelik saldırılar ne yazık ki tüm hızıyla devam ediyor. Verdiğimiz mücadelenin zor olacağını bilerek çıktığımız bu yolda bizi yıpratmaya kimsenin gücü yetmeyecektir” dedi.

PAHALILIK ALDI BAŞINI GİTTİ
İYİ Parti’nin son dönemdeki hızlı yükselişinin bazı kesimleri son derece rahatsız ettiğinin farkında olduklarını vurgulayan Mehmet Başaran, “Ülkemiz, 20 yıla yakındır iktidarla bulunan AKP tarafından yönetiliyor. Ancak bir şeylerin iyi gitmediği çok net ortada. Pahalılık aldı başını gitti. Ülkemiz borç içinde. İnsanlarımız geçinemiyor. Evine ekmek götüremeyen, faturalarını ödeyemeyen vatandaşlarımız var. İşte böylesine bir dönemde halkımızın umudu olan ve desteğini arkasına alan İYİ Parti, birilerini rahatsız etmeye ve uykularını kaçırmaya başladı. Bence rahatsız olmakta son derece haklılar. Çünkü ilk seçimde kaybedeceklerini onlarda çok iyi biliyor. İYİ Parti olarak, ülkemizi ve insanlarımızı bunların gazabından en yakın zamanda kurtaracağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.