Antalya’dan Boğaziçili öğrencilere destek

GÜNDEM 11.01.2021 - 16:58, Güncelleme: 11.01.2021 - 16:58
 

Antalya’dan Boğaziçili öğrencilere destek

Boğaziçi Üniversitesi’ne kayyum rektör atmasına karşı yapılan eylemlere, bir destek de Antalya Gençliği’nden geldi

haberimizvar.net- Attalos heykeli önünde toplanan Antalya Gençliği tarafından yapılan basın açıklamasında, AKP’nin ülkeyi ve üniversiteleri şirket yönetirmişcesine idare etmeye çalışmasına vurgu yapılarak, bu tarz stratejik hamlelerin işe yaramayacağı vurgulandı. ÜNİVERSİTELERİN ÖZGÜRLÜĞÜNÜ SAVUNUYORUZ Kayyum rektörleri asla kabul etmeyeceklerini ve Boğaziçi Öğrencileri’ne desteklerini sürdüreceklerini belirten Antalya Gençliği tarafından yapılan açıklamada, “Boğaziçi öğrencilerini selamlıyoruz. Üniversitelerin özgür olmasının her fırsatta önünü kesen iktidara inat biz gençler, ‘kayyum rektörleri’ asla kabul etmeyeceğimizi haykırıyor ve şu ana kadar yıldırma politikaları sonucu hedef gösterilen, gözaltına alınan ancak her şeye rağmen demokratik bir üniversite için mücadelesini sürdüren bütün arkadaşlarımıza dayanışmamızı iletiyoruz” ifadelerine yer verdi.        
Boğaziçi Üniversitesi’ne kayyum rektör atmasına karşı yapılan eylemlere, bir destek de Antalya Gençliği’nden geldi

haberimizvar.net- Attalos heykeli önünde toplanan Antalya Gençliği tarafından yapılan basın açıklamasında, AKP’nin ülkeyi ve üniversiteleri şirket yönetirmişcesine idare etmeye çalışmasına vurgu yapılarak, bu tarz stratejik hamlelerin işe yaramayacağı vurgulandı.

ÜNİVERSİTELERİN ÖZGÜRLÜĞÜNÜ SAVUNUYORUZ
Kayyum rektörleri asla kabul etmeyeceklerini ve Boğaziçi Öğrencileri’ne desteklerini sürdüreceklerini belirten Antalya Gençliği tarafından yapılan açıklamada, “Boğaziçi öğrencilerini selamlıyoruz. Üniversitelerin özgür olmasının her fırsatta önünü kesen iktidara inat biz gençler, ‘ kayyum rektörleri’ asla kabul etmeyeceğimizi haykırıyor ve şu ana kadar yıldırma politikaları sonucu hedef gösterilen, gözaltına alınan ancak her şeye rağmen demokratik bir üniversite için mücadelesini sürdüren bütün arkadaşlarımıza dayanışmamızı iletiyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.