Başkan Genç çalışmaları yerinde inceledi

YEREL 06.04.2021 - 10:35, Güncelleme: 06.04.2021 - 10:35
 

Başkan Genç çalışmaları yerinde inceledi

Döşemealtı Belediyesi Başkanı Turgay Genç, hem saha çalışmalarını kontrol etti; hem de vatandaşlarla sohbet edip çay içti.

haberimizvar.net- Döşemealtı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçenin ilk Kent Meydanı’nda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Belediye binası önünde bulunan kentin en modern meydanlarından Döşemealtı Kent Meydanı’nda mevsimsel bitkilendirme, amfi tiyatronun bakım ve onarımı, havuz ve taşların bakımını yapan ekipler ilçeyi çok daha güzel bir yer haline getirmeye çalışıyor.  Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ise sahada kent meydanında çalışma yapan personeli ziyaret ederek yapılan işler hakkında bilgi aldı. O sırada kent meydanında dinlenen vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Genç, yaşlı bir vatandaşla çay içip simit yiyerek birlikte kahvaltı yaptı. Sosyal mesafe kurallarına uyarak halkla sohbet eden Turgay Genç, keyifli sohbetin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.
Döşemealtı Belediyesi Başkanı Turgay Genç, hem saha çalışmalarını kontrol etti; hem de vatandaşlarla sohbet edip çay içti.

haberimizvar.net-  Döşemealtı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçenin ilk Kent Meydanı’nda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Belediye binası önünde bulunan kentin en modern meydanlarından Döşemealtı Kent Meydanı’nda mevsimsel bitkilendirme, amfi tiyatronun bakım ve onarımı, havuz ve taşların bakımını yapan ekipler ilçeyi çok daha güzel bir yer haline getirmeye çalışıyor. 
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ise sahada kent meydanında çalışma yapan personeli ziyaret ederek yapılan işler hakkında bilgi aldı. O sırada kent meydanında dinlenen vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Genç, yaşlı bir vatandaşla çay içip simit yiyerek birlikte kahvaltı yaptı. Sosyal mesafe kurallarına uyarak halkla sohbet eden Turgay Genç, keyifli sohbetin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.