Halkevleri’ne 1 Mayıs gözaltısı

YEREL 01.05.2021 - 15:06, Güncelleme: 01.05.2021 - 15:06
 

Halkevleri’ne 1 Mayıs gözaltısı

Antalya’da 1 Mayıs’ı kutlayan Halkevleri üyesi 4 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan Halkevleri MYK üyesi Kutay Meriç, “Meşru hakkımızı kullandık” dedi.

haberimizvar.net- Antalya’nın Meltem mahallesinde yapılan 1 Mayıs gösterisi sonrasında Halkevleri Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Kutay Meriç ve üç Halkevi üyesi gözaltına alındı. Polis merkezinde iki saat gözaltında tutulan Halkevi üyeleri, sokağa çıkma yasağına ihlalden işlem yapılarak serbest bırakıldı. YASAL HAKKIMIZI KULLANDIK Gözaltına alınan Kutay Meriç, “İşçilerin uluslararası birlik ve mücadele günü olan 1 Mayıs ülkemizde aynı zamanda yasal bir bayramdır. Bunu pandemi bahanesiyle yasaklayarak, 1 Mayıs’ı başka bir günde kutlatmayı kabul etmiyoruz. Meşru ve yasal bir hakkımızı kullandık” açıklaması yaptı.  
Antalya’da 1 Mayıs’ı kutlayan Halkevleri üyesi 4 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan Halkevleri MYK üyesi Kutay Meriç, “Meşru hakkımızı kullandık” dedi.

haberimizvar.net- Antalya’nın Meltem mahallesinde yapılan 1 Mayıs gösterisi sonrasında Halkevleri Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Kutay Meriç ve üç Halkevi üyesi gözaltına alındı. Polis merkezinde iki saat gözaltında tutulan Halkevi üyeleri, sokağa çıkma yasağına ihlalden işlem yapılarak serbest bırakıldı.

YASAL HAKKIMIZI KULLANDIK

Gözaltına alınan Kutay Meriç, “İşçilerin uluslararası birlik ve mücadele günü olan 1 Mayıs ülkemizde aynı zamanda yasal bir bayramdır. Bunu pandemi bahanesiyle yasaklayarak, 1 Mayıs’ı başka bir günde kutlatmayı kabul etmiyoruz. Meşru ve yasal bir hakkımızı kullandık” açıklaması yaptı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.