Bozkurt’a acilen gıda lazım

GÜNDEM 12.08.2021 - 22:03, Güncelleme: 12.08.2021 - 22:03
 

Bozkurt’a acilen gıda lazım

Sel felaketinden en fazla etkilenen Bozkurt ilçesinde su ve gıda sıkıntısı yaşandığını açıklayan CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, “Sel suları hala Bozkurt’u terk etmiş değil. Arama kurtarma faaliyetleri olanca hızı ile devam ediyor” dedi.

HABERİMİZVAR – CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, sel felaketinden en fazla etkilenen Bozkurt ilçesinde su ve gıda sıkıntısı yaşandığını ifade etti. Sel felaketinin yaşandığı Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde bir açıklama yapan Hasan Baltacı, ilçedeki arama kurtarma çalışmalarının hızlandığını ve ilçedeki ekip sayısının düne göre daha fazla olduğunu söyledi. KOORDİNASYON SIKINTISI VAR İçme suyu sıkıntısına dikkat çeken Baltacı, şöyle konuştu: “Şu an Bozkurt’tayız, gündüz gözü ile sel felaketinin bilançosunu çok daha net görebiliyoruz. Arama kurtarma faaliyetleri düne göre daha da hızlanmış durumda. Arama kurtarma ve tahliye için daha fazla ekip var ve daha fazla araç var. Yalnız koordinasyonda bir sıkıntı var. Hâlâ tahliye edilmeyi bekleyen insanlarımız var”. GIDA SIKINTISI YAŞANIYOR “Evlerinde mahsur kalan insanların ekmek, su gibi temel gıda maddelerine ihtiyacı var ve bunların ulaştırılması ile ilgili ciddi sıkıntılar yaşanıyor. Acilen içme suyu, ekmek gibi temel gıda maddelerinin ulaştırılması ve bunların bir an önce koordine edilmesi gerekiyor. Sel suları hala Bozkurt’u terk etmiş değil. Arama kurtarma faaliyetleri olanca hızı ile devam ediyor. Umarım en az can kaybı ile bu süreci atlatırız”. 
Sel felaketinden en fazla etkilenen Bozkurt ilçesinde su ve gıda sıkıntısı yaşandığını açıklayan CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, “Sel suları hala Bozkurt’u terk etmiş değil. Arama kurtarma faaliyetleri olanca hızı ile devam ediyor” dedi.

HABERİMİZVAR – CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, sel felaketinden en fazla etkilenen Bozkurt ilçesinde su ve gıda sıkıntısı yaşandığını ifade etti. Sel felaketinin yaşandığı Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde bir açıklama yapan Hasan Baltacı, ilçedeki arama kurtarma çalışmalarının hızlandığını ve ilçedeki ekip sayısının düne göre daha fazla olduğunu söyledi.

KOORDİNASYON SIKINTISI VAR

İçme suyu sıkıntısına dikkat çeken Baltacı, şöyle konuştu: “Şu an Bozkurt’tayız, gündüz gözü ile sel felaketinin bilançosunu çok daha net görebiliyoruz. Arama kurtarma faaliyetleri düne göre daha da hızlanmış durumda. Arama kurtarma ve tahliye için daha fazla ekip var ve daha fazla araç var. Yalnız koordinasyonda bir sıkıntı var. Hâlâ tahliye edilmeyi bekleyen insanlarımız var”.

GIDA SIKINTISI YAŞANIYOR

“Evlerinde mahsur kalan insanların ekmek, su gibi temel gıda maddelerine ihtiyacı var ve bunların ulaştırılması ile ilgili ciddi sıkıntılar yaşanıyor. Acilen içme suyu, ekmek gibi temel gıda maddelerinin ulaştırılması ve bunların bir an önce koordine edilmesi gerekiyor. Sel suları hala Bozkurt’u terk etmiş değil. Arama kurtarma faaliyetleri olanca hızı ile devam ediyor. Umarım en az can kaybı ile bu süreci atlatırız”. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.