İYİ Parti İl'de Kepez yangını devam ediyor

SİYASET 24.11.2022 - 21:28, Güncelleme: 24.11.2022 - 21:57
 

İYİ Parti İl'de Kepez yangını devam ediyor

İYİ Parti Kepez İlçe delege seçimi yapılmaması nedeniyle demokratik mücadelesini sürdüren İl Yönetim Kurulu üyesi ve Kepez İlçe Başkan adayı Bülent Erol, çaldığı kapılardan yanıt alamayınca ‘hodri meydan’ açıklaması yaptı. Antalya İl Yönetimi ise Kepez’den ne kadar çok ses çıkarsa o kadar sessizliğe bürünüyor. Parti içi demokrasi Antalya kulislerinde sorgulanıyor.

haberimizvar.net- İYİ Parti Antalya İl Teşkilatı’nda kongre sürecinde ortalık pazaryerine döndü. Kepez İlçe Kongre sürdüren İl Yönetim Kurulu üyesi ve Kepez İlçe Başkan adayı Bülent Erol, gün ve gün verdiği demokrasi mücadelesini sosyal medya hesabından paylaşmaya devam ediyor. Son olarak konuyu il yönetim kurulu toplantısında gündeme aldıran ardından da seçim komisyonunun vereceği kararı bekleyen Erol, bugün yaşadıklarını yine sosyal medya hesabından paylaşarak, ‘hodri meydan’ açıklaması yaptı. Yaşananların ve Erol’un açıklamalarına karşın İYİ Parti Antalya İl Yönetimi’nin sessizliği Antalya kulislerini hareketlendiriyor. Bülent Erol, son paylaşımda şunları dile getirerek partililerini yine bilgilendirdi: “Kamuoyunu bilgilendirmeye devam ediyorum Kepez delege seçimleri ile ilgili tüm süreçleri sizlerle şeffaf bir şekilde paylaştım. Yapılan haksızlıkları, hukuksuzlukları, adaletsizlikleri failleriyle birlikte anlattım, anlatmaya devam edeceğim. Bunları "tarihe not düşmek" amacıyla sizlerle paylaşıyorum. Yapılan yanlışların faillerini, günü geldikçe ilerideki aşamalarda da bu yaptıklarıyla yüzleştireceğim. Bugün ne oldu?: Salı günü komisyona, iki gün içinde karar verilmek üzere  havale edilen itirazımızla ilgili ne yapıldığını sorguladım. Sonuçla ilgili bilgi almak üzere İl binasına gittim. Çaycıdan başka kimse yoktu maalesef. Komisyonda görevli İl Yönetim Kurulu üyelerimizi aradım. Kimseye ulaşamadım. İl Siyasi İşler Başkanı Sedat Odabaş'ı aradım, "toplantı yapılmayacağını ve konunun, komisyondaki avukat YK üyesi Duygu Özalp Koca'ya bırakıldığını" aktardı. Sözüm ona o da Genel Merkez'e soracakmış... Bu arada, İlçe Kongresi zamanı geldi çattı. Bilinmeli ki Bu oyalama taktiklerine ve hukuksuzluğa pabuç bırakmayacağım. Hata üzerine hata yapıyorlar. Ceza üzerine ceza yiyecekler. Kepez'in parti emekçileri olarak haklarımızı sonuna kadar savunacağız. İlgililere tekrar sesleniyorum: "Atlattık, kongreyi de yaptık bu iş bitti" havasında olmayın. Bunlar boş havalar. Aşağıdaki tüzük maddesini de iyi okuyun. Ne yaparsanız yapın, yenileceksiniz. Hem adalet karşısında hem de kamuoyu vicdanında yenilmeye mahkumsunuz. Sizleri bilgilendirmeye devam edeceğim... Saygılarımla.”
İYİ Parti Kepez İlçe delege seçimi yapılmaması nedeniyle demokratik mücadelesini sürdüren İl Yönetim Kurulu üyesi ve Kepez İlçe Başkan adayı Bülent Erol, çaldığı kapılardan yanıt alamayınca ‘hodri meydan’ açıklaması yaptı. Antalya İl Yönetimi ise Kepez’den ne kadar çok ses çıkarsa o kadar sessizliğe bürünüyor. Parti içi demokrasi Antalya kulislerinde sorgulanıyor.

haberimizvar.net- İYİ Parti Antalya İl Teşkilatı’nda kongre sürecinde ortalık pazaryerine döndü. Kepez İlçe Kongre sürdüren İl Yönetim Kurulu üyesi ve Kepez İlçe Başkan adayı Bülent Erol, gün ve gün verdiği demokrasi mücadelesini sosyal medya hesabından paylaşmaya devam ediyor.

Son olarak konuyu il yönetim kurulu toplantısında gündeme aldıran ardından da seçim komisyonunun vereceği kararı bekleyen Erol, bugün yaşadıklarını yine sosyal medya hesabından paylaşarak, ‘hodri meydan’ açıklaması yaptı. Yaşananların ve Erol’un açıklamalarına karşın İYİ Parti Antalya İl Yönetimi’nin sessizliği Antalya kulislerini hareketlendiriyor.

Bülent Erol, son paylaşımda şunları dile getirerek partililerini yine bilgilendirdi:

“Kamuoyunu bilgilendirmeye devam ediyorum

Kepez delege seçimleri ile ilgili tüm süreçleri sizlerle şeffaf bir şekilde paylaştım.

Yapılan haksızlıkları, hukuksuzlukları, adaletsizlikleri failleriyle birlikte anlattım, anlatmaya devam edeceğim.

Bunları "tarihe not düşmek" amacıyla sizlerle paylaşıyorum.

Yapılan yanlışların faillerini, günü geldikçe ilerideki aşamalarda da bu yaptıklarıyla yüzleştireceğim.

Bugün ne oldu?:

Salı günü komisyona, iki gün içinde karar verilmek üzere  havale edilen itirazımızla ilgili ne yapıldığını sorguladım.

Sonuçla ilgili bilgi almak üzere İl binasına gittim. Çaycıdan başka kimse yoktu maalesef.

Komisyonda görevli İl Yönetim Kurulu üyelerimizi aradım. Kimseye ulaşamadım. İl Siyasi İşler Başkanı Sedat Odabaş'ı aradım, "toplantı yapılmayacağını ve konunun, komisyondaki avukat YK üyesi Duygu Özalp Koca'ya bırakıldığını" aktardı. Sözüm ona o da Genel Merkez'e soracakmış...

Bu arada, İlçe Kongresi zamanı geldi çattı.

Bilinmeli ki

Bu oyalama taktiklerine ve hukuksuzluğa pabuç bırakmayacağım.

Hata üzerine hata yapıyorlar. Ceza üzerine ceza yiyecekler.

Kepez'in parti emekçileri olarak haklarımızı sonuna kadar savunacağız.

İlgililere tekrar sesleniyorum:

"Atlattık, kongreyi de yaptık bu iş bitti" havasında olmayın. Bunlar boş havalar. Aşağıdaki tüzük maddesini de iyi okuyun.

Ne yaparsanız yapın, yenileceksiniz. Hem adalet karşısında hem de kamuoyu vicdanında yenilmeye mahkumsunuz. Sizleri bilgilendirmeye devam edeceğim... Saygılarımla.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.