CHP’den sessiz sedasız Büyükşehir anketi

GÜNDEM 27.11.2019 - 12:17, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

CHP’den sessiz sedasız Büyükşehir anketi

CHP Genel Merkezi, son yerel seçimlerde partisinin kazandığı Antalya Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinde memnuniyet anketi yaptırıyor.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son olarak İzmir’de gerçekleşen belediye başkanları toplantısında belediyelerden çok fazla şikayet aldığını, özellikle bilgi alışverişinde ciddi eksikler yaşandığına dair belediye başkanlarını uyararak, talimatlar vermişti. Bunun üzerine CHP Genel Merkezi harekete geçti. Özel bir anket şirketi ile anlaşan CHP, memnuniyet anketine Antalya’dan başladı. ÖNCE ANTALYA’DA Önce Antalya Büyükşehir ve CHP’li ilçe belediyelerinde gerçekleşecek anketlerde yarın seçim olsa seçilmiş belediye başkanı….(belediye başkanının ismiyle sorulacak)… yeniden seçilmesini ister misiniz?, belediye başkanına ulaşabiliyor musunuz?, belediye kadroları liyakata göre mi oluşturuldu?...v.b. ve hizmetlerle ilgili sorulara vatandaşlardan yanıt aranacak. Antalya’dan sonra İstanbul, İzmir başta olmak üzere birçok kentlerde benzer anketler yapılacak. Anket raporları değerlendirildikten sonra belediye başkanlarına genel merkez yöneticileri tarafından yönlendirme yapılacak.  
CHP Genel Merkezi, son yerel seçimlerde partisinin kazandığı Antalya Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinde memnuniyet anketi yaptırıyor.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son olarak İzmir’de gerçekleşen belediye başkanları toplantısında belediyelerden çok fazla şikayet aldığını, özellikle bilgi alışverişinde ciddi eksikler yaşandığına dair belediye başkanlarını uyararak, talimatlar vermişti. Bunun üzerine CHP Genel Merkezi harekete geçti. Özel bir anket şirketi ile anlaşan CHP, memnuniyet anketine Antalya’dan başladı.

ÖNCE ANTALYA’DA

Önce Antalya Büyükşehir ve CHP’li ilçe belediyelerinde gerçekleşecek anketlerde yarın seçim olsa seçilmiş belediye başkanı….(belediye başkanının ismiyle sorulacak)… yeniden seçilmesini ister misiniz?, belediye başkanına ulaşabiliyor musunuz?, belediye kadroları liyakata göre mi oluşturuldu?...v.b. ve hizmetlerle ilgili sorulara vatandaşlardan yanıt aranacak. Antalya’dan sonra İstanbul, İzmir başta olmak üzere birçok kentlerde benzer anketler yapılacak. Anket raporları değerlendirildikten sonra belediye başkanlarına genel merkez yöneticileri tarafından yönlendirme yapılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.