Karanlıktan aydınlığa dönüşüm için tek ses oldular

GÜNDEM 17.12.2022 - 17:23, Güncelleme: 17.12.2022 - 17:23
 

Karanlıktan aydınlığa dönüşüm için tek ses oldular

Yenikapı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Antalya Mapalı Yol’da ‘Karanlıktan aydınlığa gündüzümüzü geri verin’ imza kampanyasına herkes tam destek verdi.

haberimizvar.net- 2016 yılından itibaren yaz-kış saati uygulamasına son verilmesinin ardından karanlıkta okula giden çocuklarımızın yaşadığı işkenceye son vermek için Yenikapı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği imza kampanyası başlattı. Kapalı Yol’da başlatılan imza kampanyasına Antayalılar tam destek verdi. Önceki dönem milletvekili, eski büyükşehir belediye başkanı Mustafa Akaydın, eski milletvekili Tuncay Ercenk, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, STK yöneticileri kampanyanın destekçileri arasında yerini aldı. TEŞEKKÜR ETTİ Yenikapı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Yasemin Erdoğan,  “Gündüzümüzü geri verin şiarıyla çocuklarımızın ve çalışanlarımızın işe karanlıkta gitmemesi için Kapalı Yol’da açtığımız standa katılım ve ilgi büyük olmuştur. İmza kampanyamıza katılan herkese çok teşekkür ederiz. Halkımızın bu sıkıntısına bir ses olmak için düzenlediğimiz imza kampanyası devam edecektir. Tüm dostlarımızı bekleriz. Karanlıktan aydınlığa gündüzümüzü geri verin.” dedi.  
Yenikapı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Antalya Mapalı Yol’da ‘Karanlıktan aydınlığa gündüzümüzü geri verin’ imza kampanyasına herkes tam destek verdi.

haberimizvar.net- 2016 yılından itibaren yaz-kış saati uygulamasına son verilmesinin ardından karanlıkta okula giden çocuklarımızın yaşadığı işkenceye son vermek için Yenikapı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği imza kampanyası başlattı.

Kapalı Yol’da başlatılan imza kampanyasına Antayalılar tam destek verdi. Önceki dönem milletvekili, eski büyükşehir belediye başkanı Mustafa Akaydın, eski milletvekili Tuncay Ercenk, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, STK yöneticileri kampanyanın destekçileri arasında yerini aldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Yenikapı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Yasemin Erdoğan,  “Gündüzümüzü geri verin şiarıyla çocuklarımızın ve çalışanlarımızın işe karanlıkta gitmemesi için Kapalı Yol’da açtığımız standa katılım ve ilgi büyük olmuştur. İmza kampanyamıza katılan herkese çok teşekkür ederiz. Halkımızın bu sıkıntısına bir ses olmak için düzenlediğimiz imza kampanyası devam edecektir. Tüm dostlarımızı bekleriz. Karanlıktan aydınlığa gündüzümüzü geri verin.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.