Karavan ve çadıra da konaklama vergisi geliyor!

EKONOMİ 11.10.2022 - 16:36, Güncelleme: 11.10.2022 - 16:36
 

Karavan ve çadıra da konaklama vergisi geliyor!

Kemal Özkiraz, yeni bir vergi daha alınacağını duyurdu.

haberimizvar.net- Avrasya Kamuoyu Araştırma Merkezi Başkanı Kemal Özkiraz, yeni bir vergi daha alınacağını açıkladı. Kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Avrasya Kamuoyu Araştırma Merkezi Başkanı Kemal Özkiraz, yaptığı son paylaşımla yeni bir vergi alınacağını duyurdu.  Özkiraz'ın paylaşımına göre karavan ve çadır için de konaklama vergisi alınacak. Gelişmeyi esprili bir dille duyuran Özkiraz, duruma ''Yakında eve gelen yatılı misafire de vergi alırlar'' sözleriyle atıfta bulundu. Konaklama vergisinin otel, motel, tatil köyü, pansiyon, apart otel, termal tesis, misafirhane, yayla evi gibi tesislerden alınacağı ve çadır, çadır-araba, çekme karavan, motokaravan, bungalov gibi ünitelerde yapılmasının da konaklama vergisine tabi olacağı öğrenildi. İşte Özkiraz'ın o paylaşımı: ''Torba yasada karavan ve çadır da konaklama vergisine tabi tutulmuş. Yakında eve gelen yatılı misafire de vergi alırlar''
Kemal Özkiraz, yeni bir vergi daha alınacağını duyurdu.

haberimizvar.net- Avrasya Kamuoyu Araştırma Merkezi Başkanı Kemal Özkiraz, yeni bir vergi daha alınacağını açıkladı.

Kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Avrasya Kamuoyu Araştırma Merkezi Başkanı Kemal Özkiraz, yaptığı son paylaşımla yeni bir vergi alınacağını duyurdu. 

Özkiraz'ın paylaşımına göre karavan ve çadır için de konaklama vergisi alınacak. Gelişmeyi esprili bir dille duyuran Özkiraz, duruma ''Yakında eve gelen yatılı misafire de vergi alırlar'' sözleriyle atıfta bulundu.

Konaklama vergisinin otel, motel, tatil köyü, pansiyon, apart otel, termal tesis, misafirhane, yayla evi gibi tesislerden alınacağı ve çadır, çadır-araba, çekme karavan, motokaravan, bungalov gibi ünitelerde yapılmasının da konaklama vergisine tabi olacağı öğrenildi.

İşte Özkiraz'ın o paylaşımı:

''Torba yasada karavan ve çadır da konaklama vergisine tabi tutulmuş.

Yakında eve gelen yatılı misafire de vergi alırlar''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.