Serik'te mucize kurtuluş

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.02.2024 - 11:46, Güncelleme: 07.02.2024 - 11:46
 

Serik'te mucize kurtuluş

Antalya'nın Serik İlçesi Merkez Mahallesi Atatürk Caddesi'nde aracında beyin kanaması geçiren 73 yaşındaki Hüseyin Karaosmanoğlu, parkomat görevlisi kadının dikkati sayesinde zamanında yapılan ilk müdahaleyle hayata döndürüldü.

haberimizvar.net- Olay, Serik ilçesi Merkez Mahallesi, Atatürk Caddesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; camları kapalı olan otomobilde Hüseyin Karaosmanoğlu (73)’nu baygın halde gören otopark görevlisi kadın çevredeki vatandaşlardan yardım istedi. Olay sonrası yaşlı adamın rahat nefes alması için vatandaşlar müdahale ederek durumu 112 sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Yaşlı adam yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye sevk edildi.  Olay anında yoldan geçmekte olan ve yaşlı adama ilk müdahaleyi yapan İlhan Yücesoy, "Adam ya kalp krizi ya da beyin kanaması geçiriyordu. Bizde kapıyı açarak yaşlı adamın kafasını geriye doğru uzattık, göğsüne su tuttuk. Sonra ambulansı çağırdık kısacası elimizden geleni yaptık" diye konuştu.
Antalya'nın Serik İlçesi Merkez Mahallesi Atatürk Caddesi'nde aracında beyin kanaması geçiren 73 yaşındaki Hüseyin Karaosmanoğlu, parkomat görevlisi kadının dikkati sayesinde zamanında yapılan ilk müdahaleyle hayata döndürüldü.

haberimizvar.net- Olay, Serik ilçesi Merkez Mahallesi, Atatürk Caddesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; camları kapalı olan otomobilde Hüseyin Karaosmanoğlu (73)’nu baygın halde gören otopark görevlisi kadın çevredeki vatandaşlardan yardım istedi. Olay sonrası yaşlı adamın rahat nefes alması için vatandaşlar müdahale ederek durumu 112 sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Yaşlı adam yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye sevk edildi. 


Olay anında yoldan geçmekte olan ve yaşlı adama ilk müdahaleyi yapan İlhan Yücesoy, "Adam ya kalp krizi ya da beyin kanaması geçiriyordu. Bizde kapıyı açarak yaşlı adamın kafasını geriye doğru uzattık, göğsüne su tuttuk. Sonra ambulansı çağırdık kısacası elimizden geleni yaptık" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.