Serik'teki kazada bir kişi yaralandı

ASAYİŞ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 18.03.2024 - 15:20, Güncelleme: 18.03.2024 - 15:20
 

Serik'teki kazada bir kişi yaralandı

Antalya'nın Serik ilçesinde hafif ticari aracın çarptığı kadın yaralandı.

haberimizvar.net- Kaza, saat 13.00 sıralarında Karıncalı Mahallesi'nde meydana geldi. Z.Y. idaresindeki 07 AYE 875 plakalı hafif ticari araç, yolun karşısına geçmeye çalışan Nuray Uygun'a çarptı. Araç yol kenarındaki şarampole devrilirken, savrulan Nuray Uygun ise yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçtan kendi imkanlarıyla çıkan sürücü Z.Y.'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Yaralı Nuray Uygun ise sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulans ile Serik Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Uygun'un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Diğer yandan ambulans olay yerine gelene kadar mahalle sakini kadınlar; yaralı hemcinslerinin elinden tutarak sakinleştirmeye ve moral vermeye çalıştı. 
Antalya'nın Serik ilçesinde hafif ticari aracın çarptığı kadın yaralandı.

haberimizvar.net- Kaza, saat 13.00 sıralarında Karıncalı Mahallesi'nde meydana geldi. Z.Y. idaresindeki 07 AYE 875 plakalı hafif ticari araç, yolun karşısına geçmeye çalışan Nuray Uygun'a çarptı. Araç yol kenarındaki şarampole devrilirken, savrulan Nuray Uygun ise yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçtan kendi imkanlarıyla çıkan sürücü Z.Y.'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Yaralı Nuray Uygun ise sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulans ile Serik Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Uygun'un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Diğer yandan ambulans olay yerine gelene kadar mahalle sakini kadınlar; yaralı hemcinslerinin elinden tutarak sakinleştirmeye ve moral vermeye çalıştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.