“Yas matemini, zulme karşı masumların yası olarak görüyorum”

GÜNDEM 12.08.2022 - 11:06, Güncelleme: 12.08.2022 - 11:06
 

“Yas matemini, zulme karşı masumların yası olarak görüyorum”

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muharrem ayı dolayısıyla Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi’nde düzenlenen oruç açma yemeğine katıldı. Uysal, “Yas matemini, zulme karşı masumların yası olarak görüyorum” dedi.

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediyesi, Yeşildere Mahallesi’nde bulunan Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi’nde Muharrem ayı dolayısıyla oruç açma yemeği düzenledi. Alevi Kültür Dernekleri Antalya Şubesi ve Kepez Şubesi ile  Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Antalya Şubesi, Çorumlular Derneği,  Zeytinköy Anadolu Alevi Kültürünü Yaşatma ve Geliştirme Derneği’nin de aralarında bulunduğu dernekler yöneticileri birlikte çok sayıda mahalleli davete katıldı. MASUMLARIN YAS GÜNÜ Yemeğe CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek ile birlikte katılan Başkan Ümit Uysal, “Yas matemini;  her zaman zulme karşı masumların yası, bu uğurda yaşamını kaybetmişlerin yası,  kayıp verenlerin yası olarak gördüm. O anlamda yürekten hissederek paylaştığım bir ibadet. Yasınız, ibadetiniz, hizmetiniz kabul olsun.” dedi.    
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muharrem ayı dolayısıyla Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi’nde düzenlenen oruç açma yemeğine katıldı. Uysal, “Yas matemini, zulme karşı masumların yası olarak görüyorum” dedi.

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediyesi, Yeşildere Mahallesi’nde bulunan Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi’nde Muharrem ayı dolayısıyla oruç açma yemeği düzenledi. Alevi Kültür Dernekleri Antalya Şubesi ve Kepez Şubesi ile  Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Antalya Şubesi, Çorumlular Derneği,  Zeytinköy Anadolu Alevi Kültürünü Yaşatma ve Geliştirme Derneği’nin de aralarında bulunduğu dernekler yöneticileri birlikte çok sayıda mahalleli davete katıldı.

MASUMLARIN YAS GÜNÜ

Yemeğe CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek ile birlikte katılan Başkan Ümit Uysal, “Yas matemini;  her zaman zulme karşı masumların yası, bu uğurda yaşamını kaybetmişlerin yası,  kayıp verenlerin yası olarak gördüm. O anlamda yürekten hissederek paylaştığım bir ibadet. Yasınız, ibadetiniz, hizmetiniz kabul olsun.” dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.